vrijdag 16 januari 2009

Dame Edna voor Mac aankoopjes en meer....

Deze week kreeg ik weer een paar fijne Mac spullen binnen. Een tijdje geleden had ik al wat spulletjes binnengekregen van de Monogram collectie, maar mijn # 129 kwast lag nog in de USA, evenals het Classic Eye palette, de Adoring Carmine Neutral lips & Little Darlings Cool Pigments van de Mac Holiday collectie....

En zoals jullie kunnen zien ben ik toch maar overstag gegaan wat betreft de Dame edna collectie van Mac. Eigenlijk was ik niet zo enthousiast over de kleuren maar ik kan speciale verpakkingen nu eenmaal niet weerstaan, maar ik heb wel de producten gekocht waarvan ik zeker wist dat ik ze zou dragen en gebruiken, nl. de Royal Tour eye trio en de What a Dame! highlight powder.


Maar dat is niet het enige wat ik van de Dame Edna collectie heb, want ik kreeg ook nog een hele lieve verrassing binnen van Cindy van mijn forum (http://lushiousbeauty.messageboard.nl) nl. de lipglass Splendid, een prachtige oranje/koraal gloss met een hele mooie glans.
Kortom, ik ben weer helemaal verwend en natuurlijk helemaal happy met mijn spulletjes! Vooral de # 129 kwast van Monogram is echt geweldig, ik gebruik eigenlijk altijd de # 116 kwast van Mac om mijn blush op te brengen, omdat ik de #129 uit de brushsets niet zo fijn vind.
Maar deze full size kwast is echt van een hele andere kwaliteit dan de 129 kwasten uit de brushsets. Daar staat de Monogram collectie ook wel om bekend, dit is de jaarlijkse "luxe" collectie van Mac, die erom bekend staat extra mooie,luxe verpakkingen te hebben en ook de kwasten zijn altijd handgemaakt en dus van veel betere kwaliteit. In 2008 was er dus de Monogram collectie, in 2007 de Stylistics collectie en in 2006 de Couture collectie, ik heb verschillende kwasten van die collectie's en die zijn echt heel mooi en nog fijner dan de normale full size kwasten van Mac.

Maar.....de prijzen van deze collectie liggen ook altijd iets hoger dan de normale collectie's van Mac.....

Wat hebben jullie gekocht van de Dame Edna collectie??

3 opmerkingen:

Anoniem zei

wooow wat geweldig zeg!!! echt enorm gaaf!

suzanne zei

Zo Deb, jij hebt flink ingeslagen!

Anoniem zei

Thanks for your nice sharing first.I don’t know if you are shopping online or not.I always do this.
I think it is a very convenience and save time way to buy goods.Buy Air JordansNike Jordan Basketball Shoescheap nike shoesnike jordan retro shoesAir JordansNike KicksAir Force OnesNike Dunks LowAir Jordans ShoesNike shoesed hardy shirtsMBT Shoes SaleChristian Louboutin ShoesWholesale Nike Shoes.They have put so much effort to provide a great customer experience that it gives them a great differentiation and customer satisfaction tool, which ultimately drives customer satisfaction and business success.