vrijdag 22 februari 2008

Big Crumbs.....sparen met je Ebay aankopen!

Een tijdje terug kwam ik via een Ebay verkoper terecht op een website waar je spaart, dit doe je d.m.v. je aankopen via verschillende "normale" webwinkels. Het zijn wel allemaal USA winkels, maar toch koop ik er weleens iets.

Maar het mooiste komt nog, je spaart ook als je spullen via Ebay koopt! Kijk.....dat is natuurlijk wel interessant voor de meeste, want dan doen we eigenlijk allemaal wel regelmatig.

Het is een gratis spaarprogramma, je koppelt het aan je Paypal rekening en je gespaarde bedrag wordt 1 keer per maand gestort op je Paypal rekening.

Het is ook niet ingewikkeld, als je iets op Ebay wilt kopen, ga je niet via de normale weg naar Ebay (http://www.ebay.com/) maar ga je eerst naar de website van BigCrumbs (http://www.bigcrumbs.com/) en dan via de shopping link naar Ebay....daarna gaat alles weer zoals je gewend bent van Ebay.

Een paar dagen na je aankoop krijg je dan bericht dat je gespaarde bedrag is bijgeschreven op je account. Echt snel gaat het sparen niet, maar als je bijvoorbeeld vrienden of familie ook lid maakt van BigCrumbs, dan krijg je ook een bedrag als iemand zich aanmeldt of als iemand iets koopt! Dus dan kan het wel hard gaan!

Dus.....doe mij een plezier en als je je wilt aanmelden, doe dat dan via de onderstaande link, dan krijg ik weer wat extra dollars!!! ;-)

http://www.bigcrumbs.com/crumbs/landing.do?r=LushiousBabe&s=11812

Geen opmerkingen: